O nama

IM-COMP d.o.o je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi u obradi i oblikovanju stakla. Već trideset godina pružamo podršku klijentima kontinuiranim usavršavanjem proizvodnih i organizacijskih procesa u svakom segmentu prerade, obrade i oblikovanja stakla. Mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti dokaz su dobro organizirane i kvalitetne tvrtke, što nam svakodnevno daje poticaj za daljnji rad i usavršavanje.

Naša misija

Pružiti našim klijentima stalnu podršku IM-COMP stručnog tima, korištenjem inovativnog i individualnog pristupa, usavršavanjem proizvodnih i organizacijskih procesa u svim segmentima obrade i oblikovanja stakla.

Naša vizija

Širenje poslovanja sve više izvan granica Hrvatske uz praćenje daljnjeg razvitka svjetske tehnologije kako bi kao domaći proizvođač mogli svojim klijentima u Hrvatskoj i inozemstvu pružiti još kvalitetniju uslugu i proizvode po svjetskim standardima i prihvatljivim uvjetima.

Naše prednosti

  • Poznata i etabilirana tvrtka jugoistočne Europe u obradi i preradi stakla
  • Partner za složene fasadne konstrukcije
  • Najnovija tehnologija u obradi stakla
  • Sveobuhvatan asortiman proizvoda
  • Visoka razina stručnosti, tehničke osposobljenosti i profesionalne logistike
  • Visoka razina proizvodnih kapaciteta

Naša tvrtka ima jasno definiranu misiju koja se temelji na podršci energetski učinkovitijih zgrada. Smatramo da je naš doprinos očuvanju okoliša od iznimne važnosti, te stoga naši proizvodi direktno doprinose smanjenju potrošnje energije i ugljičnog otiska zgrada. Naši proizvodi se isporučuju kupcima diljem Europe, a nudeći cjelovita staklena rješenja za zgrade kao što su fasade, prozori i interijeri, kao i energetski učinkovita stakla, težimo pružiti izvrsnu uslugu našim kupcima.

Energetski
učinkovita stakla

Konzultacije i
riješenja za stakla

Visoka kvaliteta proizvoda i usluga

Factory icons created by Freepik - Flaticon

Ustanovljeno
1992.

200+
zaposlenika

Galerija slika

CERTIFIKATI

Naša proizvodnja je u skladu sa svim europskim standardima za obradu stakla:
EN12543 laminirano staklo; EN12150 kaljeno staklo i obrada rubova; EN572 float staklo; EN1279 izolirane staklene jedinice; EN1863 toplinsko jačanje; EN14179-1 ispitivanje topline.
Naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je u skladu s ISO:9001 standardima upravljanja kvalitetom i ISO:14001 standardima upravljanja okolišem.

Upoznajte naš tim

Primarna djelatnost tvrtke je obrada i oblikovanje stakla,
izvedba završnih radova u građevinarstvu, te trgovina
staklom i staklarskim priborom.

Nova i sofisticirana
tehnologija kao
odgovor na zahtjeve
tržišta

Zbog sve modernije i učestalije primjene stakla u eksterijeru i interijeru, IM-COMP svoj fokus stavlja na sve finiju obradu stakla kako bi mogli isporučiti usluge i proizvode, kao što su staklene fasade, staklena vrata i stijene, nadstrešnice, ograde, vrata i namještaj i drugo. Konstantno pratimo svjetske trendove, i kako bi se odgovorili na zahtjeve arhitekata i tržišta, IM-COMP je posljednjih godina investirao u novu i sofisticiranu tehnologiju koja nam daje prednost odrađivanja zahtjeva u najkraćem roku i s najvišom kvalitetom.

Dokazana kvaliteta

IM-COMP danas je moderna tvrtka s kvalitetnim proizvodima koji osiguravaju zadovoljstvo naših klijenata. Dokaz naše kvalitete je certificiran proizvod CE markingom, kao i certifikati ISO 9001 i ISO 14001. Tvrtka vrši ispitivanja kvalitete naših proizvoda sustava u ovlaštenom laboratoriju: IFT- Rosenheim.